Millet Vekili Isa Gök, yaka paça salondan atıldı. il ve ilçelerden de CHPliler böyle atılacaktır. Arena y-chp’nin resmidir. iyice bakılmalıdır.

 Kurultay üyeleri hukuk dışı arena toplantısına katılmadı. Doğru tavır.
Kurultay partinin en üst organıdır. Sayın Gök üyelerin 1/3  ünü temsiler salona gelip toplantının  tüzük ve kanunlara uygun  yapılması için, uyarılarını yapmaya çalıştı. Divan başkanlığına elindeki dilekçeyi vermeye çalıştı. Zar zor divanın önüne gelmeyi başarmışken, darbenin önderi kürsüye  fırladı.  Kimse yaptığımız hukuk dışı operasyona engel olamaz dedi. CHPli bir milletvekili CHP(sözde) kurultayından dövülerek dışarı atıldı. Bir Allah’ın kulu çıkıp, siz nasıl arkadaşımızı, partilimizi dışarı atarsınız demedi. Ağızlarından hak, hukuk, demokrasi sözcüklerini düşürmeyenlerin gerçek yüzleri görülmelidir.

Sen kalk Darbecilerin önüne geç hukuktan bahset, darbecinin hukuka uyduğu nerde görülmüş. Divan başkanı Keskin’i görünce 1995 yılı aklıma geldi. Hikmet Çetin, Karayalcın, Çapan, Genç, Ögmen, Kılıçdaroğlu yan yana aynı fotoğrafta.
Gazeteler 95 de, Baykal’ın, Antalya da yüzerken çekilen resmini yayınlamıştı.
Niye yüzmesin ki, sağ kolu Keskin genel sekreter diye yazmışlardı. Yıl  2012 Keskin divan başkanı, Baykal evinde oturuyor.
Resimlere bir kez daha bakılması bundan sonra olanlarla ilgili fikir verecektir.
Yapılan CHP’nin değil, y-chp’nin şovuydu. Arenada CHPliler olmadığı için de, kimse Gök’ün atılmasına ses çıkarmadı. Durum budur. Operasyonun bir numaralı yayın organı vatan gazetesi arenanın resmini yayınladı. Resme dikkatlice bakılmalıdır.
Salonda hak hukuk tanımadan görevinden alınan 10 bine yakın partilinin yerine atanlar ve işbirlikçileri vardı. CHPli olmadığını bildiğimiz PM üyeleri, M. vekilleri vardı.
Gök, 11  vekille bildiri yayınlamıştı. Ne onlardan, nede diğerlerinden ses çıktı.
12 vekile numaracı Kemaller demiştim.Önderlik edenlerin beni yanıltmasını isterdim. Kendi çıkarından başka bir şey düşünmeyen vekiller görülmelidir.
Isa Gök’ü dışarı atanlar, göz yumanlar CHPli olmadıklarını, yapılanında CHP’nin kurultayı olmadığını bizlere gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Bu resmede iyi bakın. 
Emsericiligin, Sayın Gencin vicdanini  da kararttığını görüyorum. Ellerinden öpmüştüm bir şey demem. 2 Fotoğraf ortaya koyayım cevabını veren versin.
Yıl 1995, Adnan keskin genel sekreter, 1.sıraya koymadıkları için  DYP  ye geçiyor. 2012  Keskin divan başkanı, Genç yanında, CHPli Gök’ü dilekçe ile birlikte dışarı atıyorlar.

Bu büyük fotoğrafta olmamak yürekli bir tavır. Partinin, üyelerin hak ve hukukunu  korumaya çalışan, sayın Gök ve kurultay üyelerini tebrik eder ellerinden öperim.
Mücadele il ve ilçelerde de ayanı kararlılıkla sürdürülmelidir.

Parti mücadelesi üyeleri birlikte verilmelidir. Partili olmayan parti sucu isleyen bunlara göz yuman % 10 u geçmez. Operasyon partinin üyeleri harekete geçerse durdurulur.
Önemli olan partidir ondanda önemlisi ülkemizdir. Birleşme noktası.
Mücadele partinin hukukuna uyan CHPliler le, uymayanlar arasında olmalıdır.
Parti, yöneticilerin yanlışlarına göz yumarak korunmaz. Yasayarak görülmüştür.
Hukuk dışı atanmış, CHPli olmayanları hepsi değişmelidir. Bunların yerine  parti sucu islememiş, üyelerin desteğini alan CHPliler getirilmelidir.
 Kişiler üstünden parti mücadelesi Verilmez, partiye sahip çıkılamaz. Hukuka uyanlar uymayanlar, bunun dışında bir ayrım yapanlar partili değildir.
Çalışma ilkelerimiz tüzüğün 5. maddesinde yazılıdır.(Ortadan kaldırdılar). Baykalcılar, sol kanat, genel merkezciler, bir sürü ocu bucu ayrımların yapay ayrılıklar olduğu anlaşılmıştır. Arenada y-chp’nin doğusu kutlanmıştır. El ele kol kola danslar ederek kutlayanlar iyi bakılmalıdır.
Arenanın resmini koyun önünüze bakın;
Gülen yüzleri, gözlerdeki sevinçleri iyice görün. Gözlerimizi açacaktır.
Arenada 10 bin kişi vardı, Hadi 10 bin kişide ben vereyim. Tüm Türkiye’de toplasan toplam 20 bin y-chpli elaman var. Üyelerin toplamı  900 bin. 200 bin üye fotoğrafları görür partisine sahip çıkarsa, parti y-chp değil CHP olur.
y-chp operasyonu medya desteği ile yapılıyor. Kapat yandasın tvsini,okuma gazetesini, yazarını, yapma işbirliği y-chp ve yandaşıyla, arenada fotoğrafta kalacaktır. İktidar olmanın yolu da budur.
Filmi kapat. Güç üyelerde  halktadır. Üyeler olan bitenin farkındadır.
Büyük fotoğrafı koy önüne, gerekenleri yap. İl ve ilçelerde y-chp fotoğrafı çektirme, parti CHP olarak kalacaktır.

CHP, Türk Milletinin umududur. Umuduna sahip çık. Karoğlanın sonu umutsuzluktur. Filmin sonu aynı. Çık filmin içinden, kapat  filmi;
Gerçek olan halktır  örgütlü gücüdür. Bir olalım, diri olalım ilkemiz olsun.
29.02.2012 Mazlum Vural  CHP İstanbul/Eyüp ilçesi üyesi

Bu yazı Kurultay çalıştayı kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.