“Kurt kocayınca, köpeklerin maskarası olurmuş” Sayın Sav arenanın dışında. y-chp’nin Fotoğrafını Türk Milletine göstermelidir.

Sayın genel sekreterim, Türk Milletinin  evladı olarak büyüklerime hürmet te kusur etmek istemem. Ellerinizden öperim. Bunu kenara koyalım ki, aynı haklara sahip üye olarak, sizi ve olanları sorgulayayım.

Arenada çekilen  y-chp’nin fotoğrafında yoksunuz. Size saldırı buna kanıtıdır. Sahsınıza yapılan hakaretlerin haddi hesabı yok.
22 mayıs 2010 da Fotoğrafı çektiren kişiydiniz. Hatta Baykal’a kazık atmakla suçlandınız. Hadi militan Baykalcıları anladık, peki, Kılıçdaroğlu ve destekçileri neden küfür ve hakaretler ediyor ?  Yüzsüzlüğün bu kadarına da pes yani;
Partilileri haksızlıklara karsı korumak her partilin görevidir. Baykal’ı da sizi de koruyan yok. Aslında  sizin üstünüzden partiye saldırılar yapılıyor. CHPli olmayanlardan da partiyi korumalarını beklemek ahmaklık olur.
Baykal kibarca arena fotoğrafında yer almıştır. Fotoğrafın arkasındadır.
Siz neden bu fotoğrafta yoksunuz. 3.11.2011 e kadar sizde aynı fotoğrafın içinde, izleyerek te yavaş yavaş dışına itildiniz.
Baykalcılar,  karşıtları, sol kanatçılar, partiden ayrılıp yeniden gelenler nasıl oluyor da el ele kol kolalar.
Adnan Keskin’le Kamer Genç nasıl oluyor da aynı safta oluyor ? 
Baykal ve siz, Tüzükte Atatürk ve  6 oka su katarak bu güne kadar getirdiniz.
Arena şovla, tüzükten Atatürk tamamen çıkarıldı. Sadece ismi ve 6 okun resmi kaldı. Buna itirazınız olmayacak mı?  Buna işbirliği denmez mi?
Gümrük birliği anlaşmasına imza atanlar, ekonomik bağımsızlığı korumayı  kaldırdı.
Libya teskeresiyle emperyalist haclı ordusuyla  işbirliği yapanlar barışı koruma maddesini kaldırdı. Bu maddeler programda da var. Suriye ye müdahalede de işbirliği yaptıkları görülmektedir. Parti sucu islemeye devam ediyorlar.
Bunlara göz yumarak sizde parti sucu islediniz. Parti sucu isleyerek parti korunmaz, bunu en iyi bilen sizsiniz. Açıkça görülmüştür.
Partinin önünden geçmemiş, üye olmadan PM üyesi, vekil yapılanların isimlerini açıkladınız. CHPliler zaten biliyordu. Sayenizde toplam sayıyı öğrendik. Sayı vererek genel laflarla sorumluluktan kaçamazsınız.
Siz de hukuk dışı; CHP ile ilgili kişileri PM üyesi vekil yaptınız.
Kaset komplosu ile göreve gelen, PM ne darbe vuran  hukuk mukuk dinler mi ?  Baykal’ı  görevden alan neden belli. Arkasında örgüt varmış.
PM ne darbe vurup sizleri görevden alanlar da belli. Hala örgütü göremediniz mi?
Partili olmayan Batum’a görevi ben mi teslim ettim?  İstanbul da, Ankara da CHP olmayanlara bizler mi teslim ettik ?
İşbirliği yapmanız, parti sucu islemeniz bunları  anlatmanıza engel.
Özeleştiri yapın, kaldırın perdeyi, CHPlilere Türk Milletine geç olmadan her şeyi anlatın.
Sadet partisinde de darbe yapıldı. Darbecileri alkışlayanlar rahmetli Erbakan e etmedikleri küfür ve hakareti bırakmadı. SPliler, partileri darbe yemesine rağmen, darbecileri partiden uzaklaştırdı. Sizler bunu başarmadınız. Çok hatalısınız.
Erbakan ömrü yettiği kadar partililerine  fotoğrafı anlattı. Sizde  anlatmak, bizlere ışık tutmak zorundasınız. Bunu yapmazsanız, size af yok; Bilin ve büyüklüğünüzü gösterin.
PM ne darbe vuruldu, baskın kurultayla CHPliler parti yönetiminden tasfiye edildi. Aday olan PM üyeleri istifa etmedi ama il ve ilce yöneticileri istifa ettirildi. Hukuk dışı binlerce partili görevinden alındı. Suçlusunuz.
Partininim Tüzüğünü bir kenara atmış darbeci bir yönetim is basında,  biraz yetkilerini kısalım diye tüzük değişikliği yapmaya kalkışıyorsunuz.
Parti yönetiminin taşeron dedikleri, anayasa sucu islemiş parti iktidarda. Hal böyle iken. Yeni anayasayı topluma kabul ettirmede işbirliği yapıyor.
Tüzük değişiklik önerisinin darbeci yönetimin isine yarayacağını, önce yönetim görevden alınmalı demiştim. Bunu göremeyecek kadar öngörünüz yok muydu?
Haziranda da imza toplayıp toplanan imzaları yastık altı yapmıştınız. İşbirliğidir.
Sonuç ortada, önderlik edenler parti sucu islemiş darbeci yönetimin işbirlikçileridir. Değiliz mi diyorsunuz, yapın özeleştiri anlatın her şeyi, görelim.
Arenanın dışında bizimlesiniz. y-chp fotoğrafında değilsiniz. Geçeği görmemiz için fotoğrafı, üyelere Türk Milletine anlatmak zorundasınız.
Bu güne kadar islediğiniz parti suçlarından dolayı tövbe edin. Bu size özgürce olup biteni bizlere anlatma fırsatı versin. Bu erdemli davranışı  gösterin ki, sizleri affedelim. Partinin nasıl y-chp olduğunu bilelim ki, il  ve ilçelerde operasyonu önleyelim.
Bir olalım diri olalım, her kim partinin hukukuna, ilkelerine uymaz değiştirip yerlerine parti sucu islememiş CHPlileri getirelim.

1.Karaoğlanın filminin sonu 12 eylül umutsuzluk. İnönü Baykal filminin sonu DYP-RP iktidarı, partini baraj altında kalmasıyla son buldu. 2. Karaoğlan filmin sonunda da AKP iktidar oldu. Filmleri ve sonlarını  bizden daha iyi biliyorsunuz.  

Bu filmi, CHPlilere, Türk Milletine bir daha izlettirmeyin. Filmin dışında bizimlesiniz. Türk Milletine sarılmamak, olanları  görüp te uyarmamak partiye, Türk Milletine en büyük ihanettir. Bizimle olduğunuzu biliyorum ellerinizden bir kez daha hürmetle öpüyorum.sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
CHPliler, Türk Milleti de, onlarla olduğunuzu görüp bilmelidir.
01.03.2012 Mazlum Vural  CHP İstanbul/Eyüp ilçesi üyesi

Bu yazı Kurultay çalıştayı kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.