Emperyalizmle savaşan parti,Oldu mu CHP?

Oldu mu CHP?- Yasin ŞAHİNER

“CHP’nin emperyalizme karşı dirayetli bir direniş göstermesi gerekirken,emperyalizmin silahlı gücü NATO’ya asker verilmesini kısmi anlamda da olsa kabul edişi insanın yüreğine kan damlatıyor.”…..

“NATO’nun Libya’ya müdahalesi mecliste görüşülüyor ve CHP’li bir kısım milletvekilleri buna onay veriyor.Geçmiş tarihi emperyalizmle savaşan kurmaylardan oluşan bir partinin geçmişine böyle bir kara leke sürmesi nasıl açıklanır”…..

“CHP’nin bu tezkereye kısmi anlamda evet demesi,tüm Libya halkına yapılmış bir ihanetti.Özellikle CHP’nin bu tutumu tam bir ihanetle tanımlanabilir.

Hatırlayacak olursanız,Kıbrıs Barış Harekatında ambargoya uğrayan ülkemiz benzin yokluğundan dolayı,savaş uçaklarını kaldıramayınca gerekli mazot ve enerji kaynağı Libya önderi Kaddafi’den gelmişti ve Libya dış siyasette bize destek veren ender ülkelerden biriydi.Kıbrıs harekatında iktidar partisi olan CHP’nin yıllar sonra Libya’ya teşekkürü NATO koalisyonuna destek vererek gerçekleşti.Şimdi kendilerine soralım:Oldumu bu CHP?”…Devamı

http://www.hakimiyetimilliye.org/index.php/hm-yazarlari/yasin-sahiner/1078738-oldu-mu-chp-yasin-sahiner.html

Bu yazı Makaleler kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Emperyalizmle savaşan parti,Oldu mu CHP? için 1 cevap

  1. Ozcan der ki:

    Türkiye’de bütün partilerin görevi emperyalizme hizmet etmek icin varlar, hic biri zulüme, sömürüye karsi cikmaz. Hepsi, NATO’cu, Amerikan’ci ve Bati’ci. Hepsi vahsi kapitalizm ve küresellesme taraftari. Ben “solcu” degilim, Müslümanim elhamdülillah, rehberim Kuran…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir