CHP, CHP li olmayanlardan, derhal kurtarılmalıdır.Önder Sav açıkladı, paraşütle partiye gelenler.

Sevgili CHPliler
Genel Sekreteri Önder Sav,
CHPli olmayan,Yılmaz Özdi’in dediği gibi paraşütle yönetime getirilen isimleri açıkladı.CHPli olmayanları hangi örgüt yan yana getirmiştir.
Önce partililer tasfiye edildi. İl ve ilce örgütleri darbe ile görevden alindi.
Örgütün iradesi gasp edilerek kendilerini garanti yerlere yazıp vekil oldular.Örgütler CHPli olmayanlara itiraz etmesin diye görevden alındı.yerlerine atananlar partili olmadıkları,parti sucuna ortak oldukları için ses çıkarmadı.
Aynı operasyon belediye kadrolarına yönelik de yapılacak.
Bunlardan bir olan Batum, kendini bağın sahibi bağcı yapmış, Sav’ı bağcıyı dövmekle suçlamıştı.   https://www.chpuye.com/?p=951
son
PM toplantısında operasyona  destek veren, Kılıçdaroğlu ve 66 PM üyesi olduğu görülmüştür. 27 şubatta yönetimden alınıp yerlerine CHPli Kemalistler getirilmelidir.  Bugün bir şey yapmayanın yarın konuşma hakkı olamaz. Göz yummakta suçtur. Chpuye.com

 Emin Pazarcı’nın ilgili yazısı

 Yıllardır “susan adam” olarak biliniyordu.
Kameraların karşısına geçmeyi ve basında yer almayı sevmiyordu. Nihayet televizyona çıktı ve son derece çarpıcı açıklamalar yaptı. Pek çok kişi hakkında önemli iddialarda bulundu. Buna karşılık hiçbir isim açıklamayıp, sadece bazı şifleler verdi.
O şifreleri de biz çözdük…
Suskunluğunu bozan CHP‘nin eski Genel Sekreteri Önder Sav, kendisine “muhalif” denilmesine tepki göstermiş ve “Kimin muhalif, kimin gerçek CHP’li olduğu tartışılır” demişti. Ardından 18 Aralık 2010 Kurultayı‘na dönüp, önemli bir iddiada bulunmuştu:

-Kemal Kılıçdaroğlu’nun 80 kişilik Parti Meclisi’ne seçtiği 17 isim, o tarihte CHP’nin üyesi bile değildi.
-Bunlardan biri de o tarihte Türkiye Partisi’nin Genel Başkan yardımcısıydı.
Türkiye Partisi‘nin Genel Başkan Yardımcısı olan isim Bülent Kuşoğlu‘ydu.
TP kurucusu olan Kuşoğlu‘nun, CHP Parti Meclisi‘ne girdiği tarihte de oradaki Genel Başkan Yardımcılığı ve MKYK üyeliği devam ediyordu. Önder Sav‘ın açıklamadığı, CHP‘ye üye bile olmamalarına rağmen, Kılıçdaroğlu tarafından en üst karar organına seçilen diğer isimler de şunlardı: “Doğa Çiğdemoğlu, Aykan Erdemir, Turhan İçli, Osman Korutürk, Faruk Loğoğlu, Aylin Nazlıaka, Bertil Emrah Öder, Gülseren Onanç, Muhammet Çakmak, Ali Arif Özzeybek (ANAP MKYK üyesiydi), Perihan Sarı, Sezgin Tanrıkulu, Binnaz Toprak, Faik Tunay, Birgül Ayman Güler ve Hürriyet Gülsel Ülkü (PM Yedek Üyesi)”
Yetmedi, bitmedi…
Kılıçdaroğlu, bu isimlerden Osman Korutürk, Sezgin Tanrıkulu, Birgül Ayman Güler ve Faruk Loğoğlu‘nu CHP‘nin Genel Başkan Yardımcılığı makamına da getirdi.

* * *
Bu kadarla kalmadı. Önder Sav, yumuşak bir üslup kullansa da, Kılıçdaroğlu‘na çok ağır suçlamalar yöneltti. CHP‘nin önünden geçmemiş, partinin yerini bile bilmeyen, hatta geçmişte “CHP’ye küfreden” pek çok ismin milletvekili yapılarak Parlamento‘ya sokulduğunu söyledi. Örgütün ve “gerçek CHP’lilerin dışlandığını” iddia etti. Ayrıca, Kılıçdaroğlu‘nun CHP‘yi CHP olmaktan çıkarmaya çalıştığı yönünde ifadeler kullandı.
Buna karşılık, kendisine sorulmasına rağmen, yine tek bir isim vermedi.
Peki kimdi bu isimler?
Onları da tek tek biz bulduk. İşte Önder Sav‘ın CHP için hiçbir çaba göstermeden milletvekili seçildiğini belirttiği o isimler:
Birgül Ayman Güler (Mümtaz Soysal’ın BCP’sinde Genel Başkan Yardımcısıydı, CHP’ye Genel Başkan Yardımcısı oldu), Faruk Loğoğlu (Mustafa Sarıgül ile beraberdi), Sezgin Tanrıkulu (PKK’lıların avukatlığını yapmakla tanınıyor, CHP’ye Genel Başkan Yardımcısı oldu), Hasan Akgöl, Sabahat Akkiraz, Ömer Süha Aldan (Kılıçdaroğlu’nun da ifade verdiği Neşter Davası’nın savcısıydı), Aytuğ Atıcı, Aydın Ayaydın (Daha önce ANAP’taydı), Sinan Aygün (DP’li), Hüseyin Aygün (EMEP Tunceli Merkez İlçe Başkanı), Mustafa Balbay, Metin Lütfi Baydar, Ercan Cengiz (Bazı gazetecilerin de suçlandığı Etibank Davası savcısı), İlhan Cihaner, Aytun Çıray (DYP ve DP’li), Ayşe Eser Danişoğlu, Orhan Düzgün, Celal Dinçer, Oktay Ekşi, Aykan Erdemir, Aykut Erdoğdu, Recap Gürkan, Mehmet Haberal (Demirel kontenjanı), Osman Korutürk, Kazım Kurt (DSP ve Sarıgül hareketi), Sedef Küçük, Ali Haydar Öner, Engin Özkoç, Ali Özgündüz (Caferilerin liderlerinden), Ali Serindağ, Müslim Sarı, Emine Ülker Tarhan (CHP Grup Başkan Vekili oldu), Turhan Tayan (Eski DYP milletvekili), Binnaz Toprak (Yetmez, ama evet dedi, “CHP’ye oy vermeyin” çağrısı yaptı), Faik Tunay (Eski ANAP’lı, Sarıgül ile birlikteydi), Rahmi Aşkın Türeli ve Rıza Türmen.” Önder Sav, yine isim vermedi, ama üstü örtülü olarak CHP‘nin 2. Adamı Nihat Matkap‘ı da hedef tahtasına koydu. Çünkü, Nihat Matkap daha önce SHP‘de politika yapıp, CHP ile mücadele etmişti. 2002 seçimlerinde de Hatay‘dan bağımsız aday olup seçilememişti. Buna karşılık, aldığı 48.000 oyla CHP‘nin 2 milletvekili çıkartmasını önlemişti.
Önder Sav‘ın iddialarının tamamı resmi belgelere dayanıyordu. Televizyonda CHP yönetimini suçlarken, elinde Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı‘nın verileri vardı.
Biz de gazetecilik görevimizi yapıp şifreleri çözdük.
Merak edenler için Önder Sav‘ın açıklamadığı o isimleri kamuoyunun  önüne koyduk.
http://www.takvim.com.tr/Yazarlar/emin_pazarci/2012/02/16/iste-aciklanmayan-o-isimler

Bu yazı Makaleler kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.