Alevilik, hak hukuk tanımadan, partiyi diktatörce yönetenleri koruma kalkanı değildir. Aleviler,CHP de yalan ve dedikodu ile gerçekleri saklayanları görmelidir

Kılıçdaroğlu ve CHPli olmayan yönetimi, partiyi tüzük ve programına uymadan diktatörce  yönetmektedir. Yaptıkları her şey hukuk dışıdır.Partinin ilkelerine aykırı söylemleri herkes tarafından bilinmektedir.
Bu kadroları seçen delegeler genel başkanın yetkilerini biraz kısalım,adaylar önseçimle belirlesin önerisi ile tüzük kurultayı yapma kararı aldı.
Kurultayda, hukuk tanımaz  yönetimi görevden almakta onların görevidir.
Seçenlere niçin seçtiniz diye kızmayanlar, bugün niye görevden alıyorsunuz diye kızamaz.Sözünde durmayan,hak hukuk  tanımadan partiyi diktatörce yönetenleri nasıl hala orada tutarsınız diye kızmak lazım.
MYK partinin en yüksek organına darbe vurmak için hemen 26 şubatta arena şov gösterisi yapma kararı aldı. Genel başkan tek basına seçildiği için sadece seçimli kurultay kararı alabilir.Kurultay üyelerinin ve PM nin aldığı olağan üstü kurultaylarda da gündeme secim maddesi koyabilir.Genel başkan, PM ve kurultay üyelerinin yetki ve görevlerini gasp ederek tüzük kurultayı yapamaz. Hukuk dışı bir eylem,yapılanların hepsi parti sucudur.
Hukuk dışı eylemi yapan,katılan,destekleyen ,göz yumanların hepsi parti sucu isler Mad.70
Medya destekli yaratılan kaos ortamı içinde, gürültü ve patırtıyla partinin anayasasını yok edecekler. CHP parti olmaktan çıkarılacaktır.
iktidarın hazır bir anayasası var,numaradan çalışmalar yaparken gizlilik kararı aldılar. Operasyonla gelenlerinde hazır bir anayasaları var.
Parti yönetimide numaradan bir baro başkanına yaptırdı. Baro başkanına parti diktatörlerine yaptığı hizmetten dolayı teşekkür etmek lazım.
Bunca haksızlığı hukuksuzluğu,rezilliği görmeyen, örtbas etmek isteyenler bakın ne yapıyor.
Kılıçdaroğlu Alevi ve Tuncelili olduğu için görevden alacaklarmış diyorlar. Bu kocaman bir yalandır.
Bilgisi olmayanlara cahil denir. Söyleyenler CHP üyesi olmayanlardır. Bilerek bu dedikoduyu yayanlar CHPli olmayan,hukuksuz atamalarla göreve gelenlerdir. Alevileri kendilerine kalkan yapmaktadırlar. Aleviler,yalancıların, hukuksuzların, sahtekarların, diktatörlerin koruma kalkanı değildir. Kimse Aleviliği bu ise alet etmesin.
Libya teskerende iktidarla işbirliği yapan, Libya’yı yıkıp yakan, Kaddafiyi katledenlerin, Alevilikle Müslümanlıkla ilişkisi olamaz. Zalimlerle işbirliği yapanlar ne zaman alevi, Müslüman oldu. Bunları Müslüman görmek dinime küfretmektir. Kimse bizden dinimize küfretmeyi beklemesin. Herkes bunu bir kez daha düşünmelidir.
Eyüp ilçesinde secimle göreve gelen Tuncelili ilce başkan ve yönetimi vardı. CHPli olmayalar tarafından hukuk dışı görevden alındı. Tunceli il yönetimi de görevden alınıp yerlerine dersimciler getirildi.(Bölücü örgüt bölgeye dersim der.Tunceli’nin ismini bu nedenle değiştirmek istiyorlar. Tunceli bölge içinde kalan bir kasabadır.ismi kalan dır. (Mamaki) Cumhuriyet  hükümeti Kalan’ı Tunceli merkez olmak üzere 1935 de il yapmıştır.Tunceli Cumhuriyeti, dersim ağalığı simgeler.)
Kılıçdaroğlu  dersimli olmaktan onur duyuyorum dediğine göre, Eyüp ve Tunceli yönetimlerinin neden görevden alındığı anlaşılmıştır.
Baykal yönetiminde daha fazla sayıda Tuncelili, daima görev yapmıştır. Unutulmamalıdır.
Kimse Aleviliği, hak hukuk tanımadan partiyi yöneten dersimcileri  koruma kalkan olarak kullanamaz. Alevilik maskesini indirin, görün gerçekleri. Aleviliği yanlışlarını örtmek için kullanmasın, kullandırmayın. Aleviler destek olacaksa haclı savasına ortak olanlara değil, haktan hukuktan yana Gazi Mustafa Kemal’in yolundan gidenlere olmalıdır.
Saygılarımla
Chpuy.com

Bu yazı Makaleler kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.